Khas Buat Surirumah & Sesiapa Yang Mahu Duit Lebih

Nak Buat Duit Lebih Dari Rumah Hanya Dengan Bisnes Sandwich?

Kami tunjukkan caranya A-Z. Boleh dapat ekstra RM100-300 bulan ni juga

Adakah anda...

Seorang Suri Rumah Yang Nak Tambah Pendapatan Sendiri?

Seorang Isteri Yang Nak Bantu Ringankan Beban Kewangan Suami?

Student Yang Nak Duit Lebih Untuk Tampung Belanja Belajar?

Peniaga Kecil Yang Nak Tambah Menu Jualan?

Atau Sekadar Nak Tambah Pendapatan Dengan Cara Mudah?

Jangan risau. Ini bukan laman untuk ajak anda promote produk dropship, timbang kilo dan dan produk kesihatan. Ini laman yang akan membuka mata anda bagaimana anda boleh tambah duit hanya dengan satu resepi mudah melalui…

Bisnes Sandwich

Sebuah bisnes yang tak memerlukan modal besar, tenaga yang banyak dan semua orang boleh tiru dan buat.

TAPI! RAMAI YANG GAGAL DENGAN BISNES NI WALAUPUN NAMPAK MUDAH.

Puncanya…

SALAH LANGKAH

Tak tahu nak bermula dengan LANGKAH PERTAMA yang betul dan tepat.

TIADA MENTOR

Tiada bimbingan dari mentor yang memang benar-benar menjalakan bisnes sandwich ni.

SALAH COSTING

Tak tahu nak kira kos dengan betul. Bisnes sandwich memerlukan pengiraan kos yang sangat teliti.

TAK BERSUNGGUH

Mindset salah kerana bisnes ini untung kecil dan tak berusaha sungguh-sungguh.

TIADA ILMU

Tiada ilmu yang betul dan tersusun untuk buat sandwich yang sedap dan cari pelanggan.

Semua ini kami dedahkan dan kongsikan kepada anda tanpa selindung satu pun di dalam..

Panduan ONLINE Bisnes Sandwich

Jana Pendapatan Tambahan Sehingga 4 Angka Sebulan Hanya Dengan Resepi Sandwich Mudah

(Ini adalah panduan digital dalam bentuk video. Anda tak perlu hadir kelas atau menunggu sebarang penghantaran dari posmen)

Panduan ini kami tulis buat anda yang...

Baru Bermula

Yang memang tak tahu apa-apa. Kami kongsikan selengkap yang mungkin, langkah demi langkah untuk anda buat. Anda boleh tiru sahaja

Yang Dah Mula

Ada juga yang pernah cuba buat, tapi last-last penat je dapat. Untung tiada. Panduan ini akan bantu anda bagaimana untuk tackle isu ini

Nak Berkembang

Ada juga yang dah okay, tapi bermasalah sebab tak tahu nak cari customer dengan konsisten bagaimana. Kami kongsikan dalam panduan ini.

APA YANG ANDA AKAN BELAJAR?

68682398_711716289296224_7158790027990794240_n

8 Resepi Sandwich

Anda akan belajar 8 jenis resepi sandwich yang sangat mudah dan sedap. Klien anda pasti suka. Antara resepinya ialah Beef Bolognese Sandwich, Chicken Mushroom Sandwich, Beef Blackpepper Sandwich, Egg Magik Sandwich, Tuna Turner Sandwich, Chicken Slice Sandwich, Sardin Ngetops Sandwich, Choc Banana Sandwich

Calculator with the word May on the display

Teknik Kira Costing

Ramai newbie yang buat kesilapan di bahagian ini. Kebanyakkannya tidak mengambil kira kos setiap bahan yang digunakan. Dalam panduan ini, kami kongsikan secara detail setiap bahan dan kosnya. Malah, secubit garam juga kami letakkan kosnya. Barulah anda mudah untuk berkembang dengan bisnes sandwich ini.

images

Teknik Pricing Yang Betul

Setelah belajar kira costing, kami juga akan bantu anda bagaimana meletakkan harga sandwich anda dengan betul. Bagaimana meletakkan harga sandwich berbeza mengikut jenis customer. Salah pricing, anda boleh rugi.

David_City_Rey_grocery_store

Trik Barang Mentah Murah

Setiap daerah mempunyai harga barang mentah yang berbeza-beza. Ini boleh membuatkan margin untung anda mengecil. Kami bongkarkan sekali bagaimana anda boleh dapat barang mentah dengan harga lebih murah dan berpatutan.

833px-Utensils_for_making_crepes-01

Senarai Alatan Penting

Nak hasilkan sandwich yang sedap dan berkualiti, ada bahan dan alatan yang perlu anda sediakan. Selain itu, dengan alatan ini, kerja anda jadi lebih mudah dan cepat siap. 1 jam dah boleh setel.

Pantang Larang Perlu Elak

Dalam setiap bisnes, ada pantang larangnya yang perlu anda elak. Kami dedahkan kepada anda supaya anda boleh mengelak dari berlaku kerugian dalam bisnes sandwich ini.

29022543815_d938bc304d_b

Strategi Marketing

Kami juga kongsikan kepada anda beberapa kaedah yang boleh anda buat untuk dapatkan 10 pelanggan pertama anda. Bulan pertama anda cuba bisnes ini dah boleh mendapat keuntungan sehingga RM300-500.

dollar-4418322_960_720

Teknik Rahsia Naikkan Untung

Ada cara yang anda boleh buat untuk untung lebih banyak dari setiap order klien anda. Ada strategi yang dinamakan Teknik Upsell, Downsell dan Crossell. Semuanya kami dedahkan dalam panduan ini.

INI PULA BONUS-BONUS ISTIMEWA

Khusus Untuk Pembeli Pakej Premium

Teknik Pemasaran Bisnes Sandwich Yang Berkesan

Panduan Dapatkan Customer Konsisten Setiap Bulan

Rahsia Tambah Untung Bisnes Sandwich

Tips Dapatkan Job & Order Besar Sandwich

Rahsia Bina Agen Promosi Bisnes Sandwich

Bonus Percuma 8 Resepi

Resepi ButterCake, German Cookies,Roti Goreng Cheese, Bihun Goreng 3 Resepi, Nasi Lemak Aneka Lauk dan Ibu Sambal

(Ini adalah panduan digital dalam bentuk video. Anda tak perlu hadir kelas atau menunggu sebarang penghantaran dari posmen)

ANDA JUGA AKAN MENDAPAT

FREE Support / Bantuan Melalui FB Group

Ada perkara yang anda ingin tanyakan bila tak faham? Boleh terus post di dalam FB Group kami. Tim kami akan membantu anda 

SIAPA YANG AKAN MENGAJAR ANDA NANTI?

Puan Najah Farahin Ahmad Faisal

Beliau dilahirkan di Pulau Pinang dan sudah pun berkahwin dan dikurniakan 4 orang anak. Berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Sains Makanan dari Universiti Malaysia Sabah. Pernah bekerja sebagai Nutritionist untuk salah sebuah syarikat di Kuala Lumpur yang kemudiannya berhenti  kerana mengikut suami bekerja dan kini menetap di Perlis. 

Pada mulanya, semasa berpindah ke Perlis, Puan Najah hanyalah seorang suri rumah dan mengambil tempahan kek dan desert sekadar membantu menambah pendapatan dan kewangan keluarga.

Kemudian, Puan Najah mula mengajar kelas sandwich online dengan harapan dapat membantu surirumah lain juga menambah pendapatan. 

Alhamdulillah, respons dan permintaan kelas online sandwich tersebut sangat menggalakkan dan sehingga kini telah mencapai 12 000 pelajar di seluruh Malaysia.

Jadi di harap dengan wujudnya Panduan Online Bisnes Sandwich ini,  lebih ramai surirumah, wanita bekerja atau sesiapa sahaja yang mahu menjana pendapatan dengan cara yang betul dan mudah mendapat kebaikan. 

Bak kata Puan Najah,

” Kalau nak jadi surirumah, biarlah surirumah yang ada income dan simpanan sendiri kan! Baru BEST!! “

 Insyallah jika kena dengan caranya ditambah dengan sedikit usaha, pasti Berjaya Insya Allah!

LIHAT APA KATA MEREKA YANG DAH PRAKTISKAN PANDUAN BISNES SANDWICH INI

(Ini adalah panduan digital dalam bentuk video. Anda tak perlu hadir kelas atau menunggu sebarang penghantaran dari posmen)

BERAPA HARGA PANDUAN INI?

Untuk Memudahkan Anda, Kami Menyediakan 2 Pakej Sesuai Mengikut Pilihan Anda

PAKEJ BASIC

Untuk Yang Mahu Mencuba-cuba Jana Pendapatan Dengan Bisnes Sandwich
RM 80
  • Panduan Utama Bisnes Sandwich (Online)
  • 8 Resepi Sandwich Yang Mudah & Boleh Jual
  • Bonus Percuma

    + Resepi Chezzkut dan
    + Roti Goreng Cheese
  • Cara Mudah Cari 10 Customer Pertama

PAKEJ PREMIUM

Untuk Yang Betul Betul Serius Mahu Jana Pendapatan Besar Dengan Bisnes Sandwich
RM 100
  • Panduan Utama Bisnes Sandwich (Online)
  • 8 Resepi Sandwich Yang Mudah & Boleh Jual
  • Bonus Percuma 8 Resepi

    + Resepi ButterCake
    + German Cookies
    + Roti Goreng Cheese
    + Bihun Goreng 3 Resepi
    + Nasi Lemak Aneka Lauk dan
    + Ibu Sambal
  • Cara Mudah Cari 10 Customer Pertama
  • Teknik Pemasaran Bisnes Sandwich Yang Berkesan
  • Rahsia Tambah Untung Bisnes Sandwich
  • Tips Job & Order Besar Sandwich
  • Rahsia Bina Agen Promosi Bisnes Sandwich
Popular

SOALAN YANG SERING DITANYA (F.A.Q)

( Klik (+) untuk jawapan )

Tidak. Ini ialah panduan online. Anda akan dijemput ke dalam satu FB Group yang mana di dalam group tersebut ada video dan perkongsian ebook panduan ini.

Dalam kelas ni sis akan belajar:

  • Senarai dan bahan resepi
  • Sandwich costing
  • Cara potong sandwich
  • Cadangan harga jualan dipasaran.

Tidak. Bayaran yang dikenakan sekali sahaja seumur hidup.

Jangan risau,kita ada kelas marketing sekali tau dan kita bagi 6 ebook strategi marketing mcm2 cara sis boleh guna nnti..

Mengikut statistik kami, 98% yang berjaya dalam buat duit dengan bisnes sandwich bila betul betul follow panduan kami ini. Dan hanya 2% masih dalam proses untuk belajar step untuk membina Bisnes jual Sandwich dari rumah. Kenapa? Ia disebabkan segelintir daripada mereka betul-betul newbie yang masih belum mempunyai basic dlm masakan. Ade antara mereka yang suri rumah atau yang baru berjinak dlm dunia masakan. So mereka perlukan lebih masa & support yang kuat dan support yang kuat itu ada didalam kelas Online FB nanti.

Maaf, segala info resepi mahupun info lain didalam group PJJ ini tidak dibenarkan sama sekali dibawa keluar. Ink bagi menjaga student lain yg sama² melabur modal utk dptkan resepi dan ilmu, dan ini adalah amanah dr Puan Najah Farahin yg mengendalikan kelas PJJ ini.

Selain pakej 100, kite ade 1 lagi pakej.

Rm 80, sis akan dapat 2 kelas utama dan 2 kelas bonus.

Sebab ape kami offer pakej RM100 ? Sebab jimat sis. RM100 sis akan dapat 3 kelas utama dan 7 kelas bonus. So total 10 kelas sis akan dapat.

Wasap group limited space sebenarnya. Jika di group FB, sangat banyak perkongsian boleh dibuat dan lebih mudah. Masalah utama jika di wasap nanti, bila sampai hp hang. Timbul masalah lain pulak kan.

Sebenarnya pjj ni tak Mahal mana anda boleh buat pengiraan berape harga utk 1 menu sedangkan ada pjj Di luar Sana bernilai RM 10 utk 1 Dan ade juga RM 100 utk 3 menu sahaja tapi tiada ajar marketing, promote Dan Cara meluaskan empire Bisnes kecilan anda.

Jangan risau. Bisnes sandwich adalah antara bisnes yang sangat minima modalnya. RM50 pun sudah cukup untuk anda mula menjana duit. Malah kami juga akan membantu anda dalam setiap aspek pengiraan yang betul.

(Ini adalah panduan digital dalam bentuk video. Anda tak perlu hadir kelas atau menunggu sebarang penghantaran dari posmen)

Najah Bakery (HQ Office), No: 26 Plaza Mara Kangar, Jalan Raja Syed Alwi,01000 Kangar, Perlis

Hakcipta Terpelihara © 2020 DapurBisnes.com | Dibuat Dengan ❤ Di Maran