Lagi Testimoni Dan Feedback

Masih belum terbuka hati nak join Kelas Sandwich Online ni? Harga RM50 tu tak kekal lama ya. Sambil-sambil tu mari baca & lihat apa yang students Cikgu Najah dah capai.

Beberapa bulan lepas. Kak Najah terima wassap dari sorang student ni nak join Kelas Buat Duit Dengan Sandwich.

Apa yang buat Kak Najah tergezut tu, student tu adalah lelaki! Inilah pertama kali dapat student lelaki nak join kelas online sandwich ni.
Dannnnn
Paling-paling Kak Najah tegezut sangat ni. Dah la lelaki. Doktor pulak tu!
Katanya walaupun dia sangat sibuk dengan tugas hakiki sebagai doktor, dia suka sediakan breakfast untuk keluarga. Wahh! Bertuah sungguh isteri dia yer.
Hari pertama tuan doktor ni buat sandwich. Dia bawa ke wad jamu kekawan staf hospital. Sudahnyaa dia terpaksa terima tempahan la pulakkk
Betapa mudahnya buat sandwich ni kan. Orang lelaki pun boleh buat. Apetah lagi kita yang gegirl ni kan sis?
Dah ready nak join hari ni?
Salam sis..
Saya nak share something ni.
Pasal sorang student Kelas Sandwich Online ni. Syu nama dia.

Dia cakap, kadang-kadang org tempah sampai 20 box!

Dia terpaksa tolak, sebab terlalu banyak sangat. Sampai tak terhandle. Tak putus-putus order masuk. Padahal asalnya dia bukan reti meniaga pun!

Dia cakap, jual sandwich je, sebulan boleh buat savings Tabung Haji RM400 utk anak dia. πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Ni saya screenshot apa yg Syu ni cakap..

Mestilah anda bersedia nak jadi macam Syu kan?Β 

Join sekarang.Β 

Saya ada nak cerita kisah Syu ni.
Masa bebaru kawen dulu. Syu pernah buat sandwich telur. Sandwich telur ja punnn. Almaklumla semangat pengantin baru. Suami dia kata tak sedappp. Huwaa sentap terus dia.
Sejak dari itu terus Syu tanak buat dah. Dah lima tahun tau. Tapi Syu masih ingat lagi komplen sang suami.
Sehinggalah Syu join Kelas Buat Duit Dengan Sandwich ni. Sajer laa Syu try buat lagi sekali sandwich telur ikut resepi kelas ni. Buat untuk breakfast suami.
Sekarangni setiap kali ada potluck kat ofis suami. Dia mesti suruh Syu buatkan sekotak sandwich. Katanya kalo potluck tu sandwich Syu laaa akan habis dulu. Bangga ler tu bini dia pandai buat sandwich. Hihi
Suami tambah berkali-kali. Siap minta tapaw nak bawak gi ofis. Memang kena dengan selera dia rupanya. Gembira hati ni tak terkata. Luka lima tahun lalu terubat kembali. Hahaha.
Suami tambah berkali-kali. Siap minta tapaw nak bawak gi ofis. Memang kena dengan selera dia rupanya. Gembira hati ni tak terkata. Luka lima tahun lalu terubat kembali. Hahaha.

Jom laaa sis kita pandai sesama. Mesti suami sis sukaaaa.Β 

Anda mesti nak suami yang riang gembira selalu macam suami Syu kan?Β 

Mudah je tu. Tekan butang hijau dibawah sekarang.

“Noor sebenarnya nak buat bisnes sandwich ni part time jer. Alaaaa buat duit geli-geli. Tapi macam tak percaya pulak boleh untung sehingga RM600 sebulan”
Itu yang diceritakan oleh Noor pada saya. Sedar tak sedar dari niatnya nak buat part time jual sandwich tu. Nor sendiri pun tak percaya dapat simpan RM600 keuntungan setiap bulan. Syukurrr sesangat.
Sis nak untung RM600 sebulan macam Noor? Jom join Kelas Buat Duit Dengan Sandwich harini juga.
Harini Kak Najah nak share info dari Gardenia. Walaupun ramai yang dah tahu. Boleh ja ambil sekadar rujukan.
Korangkan selalu beli roti kan. Jadi warna setiap tag tu menunjukkan hari apa roti tu dikeluarkan.

πŸ’™ Isnin- biru
πŸ’š Selasa- hijau
❀ Khamis- merah
πŸ’Ÿ Jumaat- putih
πŸ’› Sabtu- Kuning

Info mengenai kod warna ni akan membantu korang untuk mendapatkan roti yang lebih berkualiti dan segar gitew.
Tag bebanyak kat bawah ni adalah jumlah penggunaan roti yang Kak Najah guna untuk sebulan.
Lebih kurang 150-200 beg besar camtu.
Sehari cuma 2 jam ajer buat order sandwich ni. Jam 6.30 pagi hingga 8.30 pagi saja, 5 hari seminggu. Buat duit belanja dapur je. πŸ’°πŸ’°πŸ’°
Sis pun boleh. Asalkan kita rajin jer. πŸ‘πŸ»

Sis dah join Kelas Buat Duit Dengan Sandwich?

Jangan biarkan impian anda hanya berlalu begitu sahaja. Bertindaklah sekarang untuk dapatkan IMPIAN anda…!

Untuk 50 Orang je

Kelas RM50 ni untuk 50 orang terawal saja. Lepas tu mungkin kami akan naikkan ke harga normal semula. Tekan buttonΒ Sertai Sekarang di sebelah untuk sertai kelas ni

Kelas RM50 ni untuk 50 orang terawal saja. Lepas tu mungkin kami akan naikkan ke harga normal semula. Tekan buttonΒ Sertai SekarangΒ di bawah untuk sertai kelas ni